Cautare

14025 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (3.87 secunde)
Camera superioara a Parlamentului il acuza pe premierul Tariceanu ca paseaza raspunderea de a formula un raspuns privind zborurile CIA.
Premierul britanic Gordon Brown (foto) a anuntat ieri lansarea unei anchete independente privind participarea fortelor britanice in razboiul din Irak. De asemenea, Brown a precizat ca ancheta va acoperi perioada din 2001 pana in prezent.
"In raportul in format draft pe care il prezint aici in premiera, arat concluzia comisiei inainte de finalizarea anchetei si anume ca se doreste inceperea urmaririi penale a mea pentru abuz in serviciu", a dezvaluit Monica Iacob Ridzi.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca se va apela la experti din afara Parlamentului pentru ancheta de la Ministerul Turismului, deoarece Camera Deputatilor nu poate pune la dispozitie acesti experti.
PD-L va cere desfiintarea Comisiei parlamentare de ancheta in cazul Elena Udrea. Anuntul a fost facut de Adriean Videanu in cadrul unei conferinte de presa. Videanu a anuntat ca democrat-liberalii intentioneaza sa sesizeze Comisia Juridica, de disciplina si imunitate pentru a analiza modul de lucru al membrilor comisiei.
Deputatul PSD Dumitru Chirita, membru al Comisiei Udrea, a propus, miercuri, sesizarea Biroului Permanent si a Comisiei juridice in privinta presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase pe motiv ca aceasta incercat sa intimideze comisia.
Senatorul Marius Sorin Bota a depus la Biroul Permanent al Senatului solicitarea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta, semnata de 50 de parlamentari PSD si PNL. ... 64 din Constitutia Romaniei si art.
Ancheta in dosarul creditelor ilegale acordate de BRD Targu Jiu a fost extinsa de procurorii gorjeni, fiind descoperite alte persoane care au beneficiat de pe urma escrocheriei cu imprumuturi bancare.
Institutul de Economie Agrara, implicit Academia Romana, va efectua, in perioada decembrie 2007- ianuarie 2008, o ancheta structurala. Pentru realizarea acestei actiuni s-a transmis catre Institutul National de Statistica un esantion de 800 de exploatatii agricole selectate din toate judetele tarii, corespunzator principalelor categorii de relief.
Medicii, dispusi sa-si minta pacientii in privinta riscurilor unei interventii sau a tratamentului (Autoare: Magda Marincovici) O ancheta realizata de Medscape arata ca 43% dintre medicii francezi declara ca sunt dispusi sa-si minta pacientii pentru a-i proteja, procent superior celui inregistrat in SUA.
nu s-au livrat Suprasept si Thor la spitalul de arsi. Dupa ce a devenit oaia neagra a intregului sistem sanitar romanesc pentru o greseala care nu stim inca cui apartine, Hexi Pharma a fost acuzata astazi si de prostie:
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: ... sunt sapte tancuri romanesti, ai caror comandanti se pregatesc de cea mai importanta lupta a vietii lor. La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac:
FARCAS) Aminteam in articolele trecute ca, in decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut ca finantase, pe ascuns, cu 22 milioane de dolari, intre 2008 si 2012, un proiect, numit pe scurt AATIP, pentru studierea fenomenului OZN, in conditiile in care, din 1969 incoace, n-a incetat sa afirme ca nu se ocupa si nu este interesat de acest subiect.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil O sabie curbata cu un singur tais, iataganul turcesc, a cazut brusc peste Europa si, poate, peste intreaga lume.
Presedintele Traian Basescu participa astazi la exercitiul militar „DEMEX 05“, care va avea loc in Poligonul Cincu din judetul Brasov. „DEMEX 05“ este primul exercitiu militar complex organizat de Fortele Terestre dupa intrarea Romaniei in NATO.
O TARA A TACUT. EA L-A SALVAT! Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Clarvazatorii militari si extraterestrii (Autor:
FARCAS) In seara zilei de 5 noiembrie 1990, la ora locala 18.15, o aeronava de pasageri al British Airways (B.A.) se indrepta spre Londra, zburand peste Alpi, la o altitudine de peste 9.000 de metri.
Dupa o serie de tentative nereusite, Virgil Coman (foto), seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, a reusit sa convinga autoritatile locale de faptul ca institutia pe care o conduce are nevoie de resuscitare. Mai exact, vineri, 15 mai a.
Cercul Militar National va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
google-analytics.com